Moet ik een account aanmaken om een bestelling te plaatsen?

Je kan zeker een bestelling plaatsen als gast zonder je in te loggen op onze website. Maar er zijn voordelen om een account aan te maken op Fully.com, zoals sneller afrekenen, toegang tot je bestelgeschiedenis en de mogelijkheid om meerdere adressen en betaalmethoden in je bestand op te nemen.

We kunnen bestellingen die zonder log-in zijn geplaatst gemakkelijk terugvinden als je verdere steun nodig hebt, maar deze bestellingen kunnen niet worden gekoppeld aan accounts die na de aankoop zijn aangemaakt.

Om een account aan te maken of om in te loggen in een bestaand account, ga je best naar de Mijn Account pagina op onze website.