Kan ik mijn bestelling op 'hold' plaatsen?

In een poging om bestellingen zo snel mogelijk uit te leveren, is het tijdsvenster voor het maken van wijzigingen (inclusief hold-verzoeken) klein. Als je de verzending van de bestelling wilt uitstellen, neem dan contact met ons op via chat of telefoon en wij zullen ons best doen om aan je verzoek te voldoen.

Zodra de bezorger je pakketten ophaalt, ontvang je een verzendbevestiging met tracking links. Daar kan je de exacte datum van levering opvolgen.

Om de schatting van de verzending naar jouw land te zien, klik hier