Hoe weet ik welke producten op voorraad zijn en welke niet?

Kijk op de hoofdpagina met productdetails. We werken onze website in real-time bij om je te laten weten hoe snel een artikel wordt verzonden, of dat een artikel in nabestelling is. Afhankelijk van het item kan de mededeling over een nabestelling echter op een andere plaats op de productpagina verschijnen:

Voor losstaande producten zoals stoelen en accessoires verschijnt de backorder-melding op de hoofdpagina van het product onder de naam van het product of net boven een prijs en de knop "Toevoegen aan winkelwagen".

Als je de Jarvis of Remi Desk configurator gebruikt, die je kunt openen door "Zelf Ontwerpen" te selecteren op de hoofdpagina van het product, verschijnt de backorder-melding onderaan het paneel aan de rechterkant van het scherm zodra je het product of de configuratie selecteert die niet op voorraad is.

Als een optie grijs wordt weergegeven of niet kan worden geselecteerd, kan dit betekenen dat het product uit de handel is genomen of voorlopig niet op voorraad is. We geven in deze gevallen geen backorder-bericht weer omdat we geen geschatte verzendtermijn hebben.

Backorder-meldingen voor alle producten worden ook weergegeven op de Checkout-pagina. Alle artikelen die zijn nabesteld, worden aan de linkerkant van deze pagina van een mededeling voorzien.