Mijn handset geeft de hoogte-uitlezing niet meer weer of slaat mijn geheugeninstellingen niet op.

Als je handset de hoogte-uitlezing niet consistent weergeeft, je hoogte-instellingen niet opslaat, of als het display niet verandert zelfs als het bureau reageert, probeer dan deze stappen om het probleem op te lossen:

• Haal de stekker van het bureau uit het stopcontact.
  • Koppel de handset los van de Control nox (de zwarte plastic doos onder je bureaublad).
  • Sluit ze allebei weer aan in omgekeerde volgorde.
  • Voer het RESET-proces van je bureau uit door de pijl OMLAAG ingedrukt te houden totdat je bureau de laagste hoogte bereikt. Houd de knop nogmaals ingedrukt totdat je bureau naar beneden zakt en weer omhoog springt.
  • Als je de hoogte weer op je scherm ziet, zou je klaar moeten zijn om te gaan!

Als dit je probleem niet oplost, neem dan contact met ons op voor verdere hulp.