Mijn laptophouder beweegt te veel wanneer mijn laptop er op staat.

Als de lade van je laptop kantelt of niet horizontaal blijft wanneer je laptop op de houder staat:

1. Verwijder de laptop uit de houder.
  2. Pak de houder met beide handen vast (zoals een stuurwiel) en draai deze zodat die helemaal verticaal staat.
  3. Pas de helling aan door de houder met beide handen vast te pakken en te draaien zodat hij perfect recht op en neer staat.
  4. Kantel de bovenrand naar achteren, zodat deze in een hoek staat die je laptop ondersteunt.