Er ontbreekt iets in mijn bestelling.

Is het een volledig pakket? Het kan nog onderweg zijn.

Als je bestelling meerdere artikelen bevat, versturen we die artikelen over het algemeen zodra ze beschikbaar zijn. Als het frame of het bureaublad van je bestelling niet op voorraad is, zetten we je hele bestelling in de wacht totdat beide beschikbaar zijn. Accessoires die niet in stock zijn op het moment van je bestelling, verzenden we in een tweede zending zodra deze beschikbaar zijn!

Hoewel we alle artikelen op voorraad samen verzenden, kunnen bestellingen tijdens het transport worden opgesplitst. Als je slechts een deel van je bestelling hebt ontvangen, raden we je aan de e-mail(s) met verzendbevestiging die je hebt ontvangen te volgen om de tracking van je andere pakket(ten) te zien. Individuele trackinglinks per pakket vind je onder de details van je trackinginformatie op de website van onze verzendpartner.

Mis je onderdelen of hardware?

Controleer je orderbevestiging, verzendbevestiging en tracking link om er zeker van te zijn dat alles is verzonden of aangekomen, vooral als een deel van je bureauframe ontbreekt. Kleine accessoires (waaronder witte kabeldoorvoeren en Britse stroomkabels) zijn meestal samen verpakt in een aparte doos.

Als je je bureaublad bij ons hebt besteld, zitten de schroeven die je nodig hebt om het bureaublad aan het frame te bevestigen in de doos van het bureaublad. Soms gaan deze schroeven verloren in de plastic verpakking of zitten ze nog vastgeplakt aan de binnenkant van de kartonnen verpakking.

Als je er zeker van bent dat er inderdaad hardware ontbreekt in je bestelling, dan verontschuldigen we ons oprecht. Aarzel niet om contact met ons op te nemen zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Tracking zegt dat mijn pakket werd geleverd, maar ik heb het niet ontvangen.

Onze verzendpartner kan per ongeluk aan een andere ingang, de lobby van een gebouw of aan een buur hebben geleverd. We raden je aan deze plaatsen te controleren om dit als mogelijkheid uit te sluiten.

Het is ook mogelijk dat je bestelling nog onderweg is, maar per ongeluk als afgeleverd is gescand. In deze gevallen komt de bestelling meestal binnen de volgende 5 werkdagen aan.

Als je bestelling niet volledig is aangekomen 5 werkdagen nadat deze als afgeleverd is gemarkeerd, neem dan contact met ons op.