Zitten er voorgeboorde gaten in de Remi- en Jarvis-bureaubladen?

De Jarvis-bureaubladen hebben voorgeboorde gaten met metalen inzetstukken voor de montage van de onderdelen van het onderstel. Er zijn voorgeboorde gaten voor de bediening, die ingeschroefd moeten worden met de bijgeleverde houtschroeven. Er zijn geen voorgeboorde gaten voor het monteren van accessoires op het bureaublad.

De Remi bureaubladen worden geleverd met voorgeboorde gaten zonder metalen inzetstukken. Je gebruikt houtschroeven om zowel het frame als de handset aan het bureaublad te bevestigen.

Om accessoires op Remi- en Jarvis-bureaus te installeren, moet je rechtstreeks in het bureaublad boren met de bijgeleverde houtschroeven. We hebben uitvoerig getest of dit het bureaublad niet beschadigt en of het de structuur niet aantast.

• Markeer de exacte plaats waar je het product wilt installeren.
  • Gebruik een boor van 3mm. Maak met een boormachine of handboormachine de geleidingsgaten.
  • Daarna kan je de meegeleverde hardware gebruiken om het accessoire te bevestigen.

Tip: Markeer de dikte van het bureaublad op de boor met plakband of een stift om te voorkomen dat je per ongeluk door je bureaublad boort.