Hoe installeer ik een Inbouwstopcontact bureau?

Hoe je best je Inbouwstopcontact installeert:

- Verwijder eerst de standaarddoorvoeren van de doorvoeropening als dat nog niet gebeurd is. Het inbouwstopcontact kan niet bovenop een standaarddoorvoer worden geïnstalleerd.
- Ten tweede, draai de "vergrendelring" van de onderkant van het toestel. Hiermee wordt het inbouwstopcontact aan het bureau bevestigd.
- Plaats ten slotte het inbouwstopcontact in de doorvoeropening zodat de rubberen afdichtingsring zich tussen het tafelblad en de eenheid bevindt. Schroef vervolgens de vergrendelring weer op de onderkant van het inbouwcontact totdat deze strak tegen de onderkant van het bureau zit.