Ik heb problemen om mijn nieuwe Jarvis Monitorarm te bewegen.

Als de scharnieren van je nieuwe monitorarm wat stijf aanvoelen, probeer deze dan een paar dagen te installeren en uit te proberen, aangezien dit probleem meestal vanzelf oplost na een beetje regelmatig gebruik.

Je kunt zelfs proberen het gewricht met de hand heen en weer te bewegen om het losser te maken eenmaal de monitorarm stevig aan het bureau is bevestigd.