Ik kan de spanbout van mijn Jarvis Monitorarm niet afstellen.

These are purposefully tight to support the weight of a monitor, so the tension bolts can be stiff the first time you adjust them.

Tips voor het losdraaien van de bout:

• Voordat je probeert de spanbout aan te passen; installeer een monitor op de arm en gebruik de monitor zelf om het scharnier een paar keer op en neer te bewegen.
  • Probeer een inbussleutel met een langer handvat te gebruiken om de hoeveelheid draaikracht te vergroten.
  • Je kunt de kracht ook vergroten door de inbussleutel in het midden van een boek te plaatsen (waarvan je het uiterlijk niet belangrijk vindt) en het boek tijdens het draaien stevig vast te pakken rond de handgreep van de inbussleutel. Bekijk onze video op YouTube voor een demonstratie.