Hoe installeer ik zowel een Jarvis Monitorarm als een Kabelmanagement goot?

Bij de installatie van de Kabelmanagement goot met een Jarvis of Pole-Mounted Monitor Arm zal de kabelgoot niet direct onder de achterkant van het bureaublad hangen zoals getoond voor de 80cm bureaubladen.

In plaats daarvan raden wij aan de Metalen goot in de voorste positie te installeren (net achter de monitorarmklem), zodat de goot zelf iets uitsteekt ten opzichte van de achterkant van het bureau. We raden ook aan om eerst de monitorarm te installeren, om pas nadien de kabelgoot over de klem van de arm te plaatsen en deze te installeren zoals hierboven aangegeven.