Installeren de koeriers de producten?

Als je in bulk hebt besteld, of je hebt al een bestelling geplaatst via ons Commercieel Salesteam, dan kunnen we helpen met het coördineren van full-service montage en installatie via een erkende externe installateur. Ga voor meer informatie over deze diensten, of voor een offerte, naar de Kantoorinrichting-pagina om contact met ons op te nemen.

Hoewel we geen montagediensten aanbieden voor standaardbestellingen die online of via ons klantenserviceteam zijn geplaatst, geven we graag advies via telefoon, e-mail of chat over de montage van al onze producten. Je kan onze contactpagina hier vinden.