Hoe kan ik mijn Jarvis-bureau resetten?

Voor de beste resultaten probeer je best zowel de volledige als de basis reset-procedure als je Jarvis-bureau niet reageert.

Reset-procedure voor Jarvis met touchscreen handset

Stap 1: Zorg ervoor dat er zich niets onder je bureau bevindt. Als je bureau op een bepaald punt oneffen wordt, stop dan en neem onmiddellijk contact met ons op.

Stap 2: Identificeer je Jarvis-model. Als u jouw model na november 2019 hebt gekocht, controleer dan of je de 90-graden verlengkabel gebruikt in de M1-poort op de bedieningskast. Als je die niet gebruikt of niet hebt, laat het ons dan weten zodat we je er een kunnen toesturen.

Stap 3: Voer de volledige reset uit. Deze stappen zijn hetzelfde, ongeacht het model van je bureau.

• Haal de stekker van het bureau uit het stopcontact.
  • Koppel alle vier kabelverbindingen los van de besturingskast: de voedingskabel, de kabel van de handset en beide pootkabels (van de M1- en M2-poorten).
  • Sluit elke kabel in omgekeerde volgorde weer aan op de bedieningskast en zorg ervoor dat alle aansluitingen goed vastzitten.
  • Ga verder met stap 4.

Stap 4: Voer de basis reset uit. Deze stappen variëren naargelang uw handset.

Volg de stappen die overeenkomen met uw Jarvis handset:

• Houd je vinger 15 seconden lang op het Fully-logo en zorg ervoor dat je geen contact maakt met de onderkant van de toggle. Laat los.
  • Herhaal stap 1 drie keer achter elkaar, of totdat de desk naar het laagste punt begint te zakken en vervolgens stopt. Loslaten.
  • Houd je vinger nog een laatste keer ingedrukt tot je bureau naar beneden zakt en weer omhoog komt. Laat los.
  • Raak nu met je vinger de onderkant van de knevel aan en houd je vinger op de onderkant van de knevel. De reset is voltooid.

• Houd de OMLAAG knop ingedrukt totdat het bureau zakt tot het laagste punt en stopt. Laat los.
  • Houd de OMLAAG knop nogmaals ingedrukt tot je RST (lijkt op ASR) op het scherm ziet. Laat los.
  • Houd de OMLAAG-toets nog een keer ingedrukt tot je bureau licht naar beneden zakt en weer omhoog komt (als deze na 10 seconden nog niet beweegt, probeer je best nog een keer op de knop te drukken en hem ingedrukt te houden).
  • Je zou nu de hoogte op het scherm moeten zien. De reset is voltooid.

• Houd het ▼ pictogram ingedrukt tot je bureau de laagste stand bereikt. Loslaten.
  • Houd het ▼ icoon ingedrukt tot het scherm RESET weergeeft.
  • Druk nogmaals op het ▼ icoontje en houd het ingedrukt, totdat uw bureau iets zakt en weer een stukje omhoog komt. De reset is voltooid.

Als je bureau nog steeds niet reageert of niet goed werkt, neem dan contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen.