Mijn Jarvis Monitorarm ondersteunt mijn monitor niet, ook al is deze binnen de gewichtslimiet.

Je moet waarschijnlijk de spanning verhogen om het gewicht van de monitor te ondersteunen. Je kan de spanning op de arm verhogen door de afstelbout in de richting van het plusteken (+) te draaien om meer gewicht toe te voegen. Dit zou de arm moeten helpen je laptop/monitor te ondersteunen.

Het kan ook zijn dat je het bovenste deel van de arm helemaal naar binnen moet buigen om deze spanningsaanpassing succesvol uit te voeren.