Waar vind ik de schroeven voor mijn Jarvis-bureau?

We verzenden al onze frame met kleine machineschroeven (M6x10mm) en grote machineschroeven (M6x14mm) om het frame in elkaar te zetten. We verzenden ook houtschroeven voor het geval onze klanten enkel het frame bestellen en hun eigen bureaublad willen gebruiken.

We verzenden al onze bureaubladen met de schroeven die nodig zijn om dat blad op het frame te monteren. Die schroeven geraken soms verstrikt in de plastic verpakking of zitten vastgetapet op het karton waarin het bureaublad werd geleverd.