Hoe kan ik mijn Jarvis-bureau resetten?

EENVOUDIGE RESET:

Heb je één van de nieuwe led “touch”-bedieningen, activeer dan eerst de touchpad met een eenvoudige aanraking.

Hou de DOWN-knop ingedrukt tot het bureau naar zijn laagste punt gezakt is.

Laat los.

Druk opnieuw op DOWN en houdt ongeveer 10 seconden ingedrukt.

Laat los. Heb je een digitale bediening met display, dan zie je “RESET” verschijnen op het scherm.

Druk opnieuw op DOWN en houdt ingedrukt tot het bureau lichtjes omlaag gaat en dan naar boven beweegt. (Als het bureau niet naar boven beweegt, zal je misschien lichte, opwaartse druk moeten uitoefenen op het bureaublad terwijl je opnieuw op de DOWN-knop drukt en die ingedrukt houdt.)

Deze beweging geeft aan dat de reset geslaagd is, en alles zou weer prima moeten werken!

VOLLEDIGE RESET:

Trek de stekker van je bureau uit het stopcontact.

Maak alle kabelverbindingen los aan de onderzijde van je bureau. Je zal alles samen vier kabels uit de bediening moeten halen. De stroomkabel en de schakelaar van de bediening hebben elk één contactpunt, en de kabels van elke poot hebben tot twee contactpunten, afhankelijk van het feit of ze al dan niet aan een verlengkabel zijn verbonden.

Zodra alles losgekoppeld is, plug je het in omgekeerde volgorde terug in. Vergewis je ervan dat alle contactpunten goed en stevig ingeplugd zijn.

Doorloop dan de stappen van de EENVOUDIGE reset, en het zou in orde moeten zijn!

Slaag je er niet in om die stappen te doorlopen, of werkt de UP-knop nog altijd niet, aarzel dan niet om ons terug te mailen of om ons te bellen op het nummer +32 9 296 44 83, +49 30 7001 4476 of +44 80 0069 8262 en vertel ons wat er aan de hand is. We zullen samen uitzoeken waarom je bureau in hemelsnaam zo tegendraads doet!