Welke informatie moet ik op de bestelbon vermelden?

Een contactpersoon, een telefoonnummer en een e-mailadres voor vragen over verzendingen

Je verzendadres

Je factuuradres

Het e-mailadres van je crediteurenadministratie, zodat we weten naar wie we je factuur moeten sturen

De volledige naam en adres van ons bedrijf

De aantallen en volledige configuratie van de goederen die je wil bestellen

Het totaal van je bestelling en je betaalvoorwaarden (onze standaardvoorwaarden voorzien in 30 dagen)

Is je bestelbon gebaseerd op een offerte die we jou bezorgden, dan graag het offertenummer vermelden op de bestelbon voor een snellere verwerking